Salg af luftkølere til private og erhverv - en del a AQUA Danmark

GreenPad AirCooler XL

KLIMAMASTER

GreenPad AirCooler XL

Overview

GreenPad AirCooler er en ny teknologi indenfor luftkøling. De alternativer vi kender indenfor luftventilation/køling, er enten en fast installeret aircondition der køler godt men er ej mobil.

GreenPad AirCooler fra KlimaMaster er en smart løsning, der er en mobil luftblæser samt køler lige så effektivt som de fleste Airconditions. Den kan let køres væk på de tider af året, hvor vi ikke har det så varmt.

GreenPad AirCooler er en ny effektiv teknologi indenfor luftkøling. Udover at en AirCooler køler luften, renser den også luften for støv og pollen. De to alternativer, vi kender indenfor luftkøling, er en luftblæser/ventilator og en aircondition. En luftventilator er god, fordi vi kan flytte den, hvorhen vi vil, men den køler dog ikke lige så godt som en aircondition. De fleste luftblæsere er kun effektive i rum op til 5-8 kvm, hvor GreenPad AirCooler XL kan klare op til 115 kvm.

Aircondition er effektiv indenfor køling. Dog er det en stationær løsning, som kræver installation af en installatør. Der skal desuden altid bores hul i ydervæggen i bygningen. Derudover er en aircondition ret dyr i drift pga. dens dyre strømforbrug.

“Evaporative cooling pads” kaldes for GreenPads og er 100 % yderst effektive til at rense luften. GreenPads giver en følelse af en let brise, hvor den anvendes. Den er baseret på enkle principper og giver en dejlig kølende fornemmelse hele dagen. Når luften blæser igennem GreenPads, fordampes vandet, og luftens varme absorberes, hvilket sænker lufttemperaturen.

AirCooler kan benyttes på to måder: Den ene måde er, at man kun kører med dens ventilator. Den anden måde er, at benytte dens Cool-funktion, som sænker temperaturen yderligere.

Fordele

Transportabel
Denne køler er mobil og er på hjul, hvilket gør at den let kan transporteres til ønsket område.
Frisk og sundt miljø
Giver frisk og sundt luftmiljø ved at filtrere bakterier, støv, pollen og dampe, der kommer fra ydre omgivelser.
Indendørs brug
Er beregnet til indendørs brug. Ved brug af luftkøleren udendørs, skal der dog være en solvarme på min. 17 grader.
5be7d3af521e3f16eab6d8d5292b2e7a67608bbf-1 (1)

AirCooler XL

GreedPad AirCooler XL er effektiv i større kontor faciliteter på op til 115 kvm. Det er en stor fordel, hvis en dør eller et vindue står åbent, mens luftkøleren er i drift.
Tekniske specifikationer
Kapacitet = 7000 m3/h
Hastighed = 3 trin
Swing mode (side til side) = JA
Køling areal = op til 115 kvm
Støjniveau under 62 dB
Vandtank kapacitet = 100 L
Vægt = 40 kg
Driftsvægt = 95 kg
Fjernbetjening = JA
Forbrug = 280W/t
Programmering af tid = JA
Download Brochure på vores AirCoolere
Bestil gratis tilbud
Kontakt os på +45 91 80 00 01 eller info@klimamaster.dk
5be7d3af521e3f16eab6d8d5292b2e7a67608bbf-1 (1)