Salg af luftkølere til private og erhverv - en del a AQUA Danmark

Om KlimaMaster

Om KlimaMaster

Vi arbejder med luftkølerer og leverer produkter til privat og erhverv.
Om os

KlimaMaster leverer miljøvenlige luftkølere, der kan transporteres

100

Procent ren og sund luft

Vi arbejder med AirCooler (luftkølere). Der hvor vores produkt skiller sig ud fra andre kølesystemer på markedet som f.eks. aircondition eller luftblæsere, er at vores AirCoolere køler temperaturen som en aircondition og samtidig er en mobil løsning.

Om KlimaMaster og luftkølere

Hvad gør vi os i hos KlimaMaster?

Vi arbejder med AirCooler (luftkølere). Der hvor vores produkt skiller sig ud fra andre kølesystemer på markedet som f.eks. aircondition eller luftblæsere. Er at vores AirCoolere køler temperaturen som en aircondition og samtidig er en mobil løsning. 

Hvordan virker teknologien?

Selve teknologien er en effektiv og miljøvenlig måde at køle luften på. Vi ved at naturen bruger vanddampe til at køle luften i varme områder. Eller vi som mennesker bliver kølet ned af luften, hvis vi sveder. Med Evaporative teknologi skal man forestille sig at man i de områder hvor temperaturen ønskes lavere, vil det være utrolig effektivt løsning. AirCooler kan reducere temperaturen med op til 10 grader. Når der er hedebølge og temperaturen stiger op til f.eks. 27 grader, vil dette teknologi reducere temperaturen ned til 17 grader.

Hvordan virker det?

Anlægget påfyldes med vand i vandtanken. Når det så sættes i gang via alm. 220v strøm, vil der via en vandpumpe pumpes vand i GreenPads. GreenPads er en slags pollenfilter som renser luften og samtidig holder på varmen i luften. Via det vand som ligger i porerne af GreedPads vil ventilatoren blæse koldere luft end en almindelig luftventilator. Jo varmere luften er jo mere effektivt er systemet. Derfor opnås høj performance ved at placere AirCooler i rum hvor en dør eller et vindue står åbent, eller udendørs.

Hvorfor er det nødvendigt?

Varmen i 2018 i hele Europa var det højeste man havde oplevet de seneste 20 år. Både i Danmark og mange andre lande blev det forbudt at vand have og vaske bil. Netop for at vi ikke stod i en situation, hvor vi manglede vand.

Udover vand mangel var der en ligeså stort problem. Det var nemlig køling af os mennesker. Tusindevis af arbejdspladser, hjem butikker, Cafeer var næsten ikke til at holde ud at være i.

Mange undersøgelser viser at lufttemperaturen de næste 4-6 år kommer til at være ret ustabilt i Danmark. Samt at der vil være mange flere sommerdage, hvor vi kommer til at ramme højere temperaturen end 2018.

Varmen gør os træt og sløv!

I Skandinavien er vi ikke vandt til varme. De ved vi når vi er på ferie syd på. Varmens største ulempe for vores krop kan være at vi fordamper mere af kroppens væske end det vi er vandt til. Denne ekstreme og pludselige fordampning forstyrrer vores krop. Hvilket gør os træt, sløv og tunge. Vi kender alle til en nat, hvor det er for varmt på værelset. En nat hvor man ikke opnår en god nattesøvn. De fleste sveder op til 1 liter på en sommer nat. Dagen efter en søvnløs nat, er vi lidt ved siden af os selv. Derfor vil de af os i 2019 være mere træt det meste af sommeren. Trætheden kan begrænses ved at drikke mere vand. Men i normale temperature fungerer vi mennesker bedst. Både med familien og på arbejdet.